Nyhetslista böcker mars - aug 2014

onsdag 12 januari 2011

Bra tips när du måste träna på egen hand

Ibland hinner man inte iväg och träna i grupp. Då går det bra att gå till biblioteket och låna en tränings dvd. Det finns flera olika. Här kommer ett urval.


Pilates handlar om koncentration och andningsteknik, uthållighet,  avspänning och balans. Träningsmetoden kombinerar yoga, styrketräning och stretch. Framförallt tränar du muskelgrupperna kring mage och rygg. Träningen kan göra underverk för figuren står det på baksidestexten. Speltid 50 minuter



15 minuter starkare rygg av Suzanne Martin ger dig ett träningsschema att följa 15-minuter om dagen, tre gånger i veckan. Du stärker din rygg, minskar smärtan och förebygger framtida ryggproblem. Materialet består av bok och dvd skiva. Boken har bra bilder där du kan se detaljerna i varje övning. Dvd- skivan  visar hur övningarna går till.


15 minuter hela kroppen workout av Joan Pagano stärker dina muskler och du kommer i bra form med de kombinerade hjärt- och stryketräningsprogrammen. Titta på hur rörelserna görs i boken eller följ med i den medföljande dvd-skivan.


Eller... testa några youtube klipp!
Här kommer en rolig "röris" lektion från en svensk skola

1 kommentar:

  1. Jag klarade det! Tack Karin. Kul med den här bloggen. Kram på er alla. Ni får njuta av snö och skidåkning i mitt ställe.

    SvaraRadera