Nyhetslista böcker mars - aug 2014

onsdag 14 november 2012

Må bra i höst mörkret!

Vad kan du göra för att pigga upp dig i höstmörkret?

Här kommer några tips som kanske kan ge dig ett lyft!

BELYSNING

Idébok om ljuset i din trädgård
Britt-Louise och Göran Malm har skrivit en bok om hur man tar till vara på ljuset och belyser sin trädgård. I boken behandlas både dagsljus och artificiell belysning. Den är indelad i olika kapitel som bland annat tar upp hur man lyser upp murar och gångar, hur man belyser växter, hur man kan arbeta med vatten i belysningen och hur man använder levande ljus i trädgården.

Kristian Renström arbetar som ljusdesigner samt genomför kurser och föreläsningar inom ämnesområdet. Efter en kort introduktion förmedlas grundläggande kunskap om ögat och synsinnet. De viktigaste grundbegreppen inom ljus och belysningsteknik behandlas ingående på ett sätt som ökar förståelsen i de följande kapitlen om ljusplanering. Olika ljuskällor och armaturer samt ljusstyrning beskrivs.

EN "FEELGOOD" FILM
PYSSLA OM DIG

Den här boken handlar om hur man kan njuta av en spastund hemma. Boken inspirerar med fina och harmoniska bilder och är trevlig i sitt utförande. Den inleds med en förklaring av vad spa är. Sedan följer kapitlet "vardagsspa" där läsaren får tips på hur man fixar spa hemma i badrummet. I boken får läsaren också tips på hur man kan anpassa behandlingarna efter dagsbehoven och vilka olika behandlingar som passar bra att utföra i hemmaspat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar